(073) 073 22 24

(096) 010 11 01

(099) 631 22 00

Київська Християнська Церква

Київська та Макаровська Христианські Церкви

  
Понеділок, 23 липня 2018 10:03

Свідчення Вікторії Лазарєвой

Свідчення Вікторії Лазаревої

Він дав мені нове життя.

Слава Тому, Єдиному, Хто може дати тобі нове життя.

Мене звати Віка. Маю за плечима 6 судимостей, багаторічне вживання наркотиків, спиртного, і купу зруйнованих життів, включаючи моє власне. Але це все в минулому. Мені 38 років і я з Господом. Слава Йому!

Господь знайшов мене в 2009 році в СІЗО славного міста Сімферополя, куди я потрапила в черговий раз за нанесення тяжких тілесних пошкоджень,

  про що я насправді мало пам'ятаю. Зустріч з Господом стала переломним моментом у моєму житті. Адже я своїми руками зруйнувала все, що мала. Фактично втратила сім'ю, рідних і надію хоч щось змінити. Фініта ...

І це не трапилося раптово, це був довгий процес довжиною в 32 роки. Все. Кінець.  Я готувалася до самогубства, спокійно так, без емоцій, обдумано. Але Господь думав інакше, ніж я. Адже він дійсно прийшов спасти нужденних у спасінні, тих, хто страждає і помирає від гріхів ...

Він покликав мене через тюремного служителя, відкрився мені. Господи, благослови цю жінку. Я пам'ятаю своє покаяння, це забути не можливо: що я викричала, плачучи, Богу, що вирвала 

і віддала зі свого серця Йому зрозуміє лише той, хто сам пройшов цей шлях. І натомість Господь дав мені життя, абсолютно інше, нове для мене життя!

5 років в місцях позбавлення волі Він вчив мене, втішав, зігрівав моє серце через своїх служителів, Писання, свою Церкву, через оточуючих мене людей. Саме в той час прийшло свідоме рішення не повертатися до колишнього життя. Нізащо! Занадто висока ціна.

У 2014 році я звільнилася і поїхала до реабілітаційного центру нашої Церкви, членом якої я є дотепер. Що дав мені Господь через реабілітацію? Багато що. Я навчилася читати і розуміти Біблію. У мене з'явилися дійсно близькі люди. Чудові натхненні наставники. Я побачила, що можна і як можна жити не тільки для себе… Господь дав бажання бути корисною людям. Все й не перерахуєш. Третій рік я живу тут, у Макарові, недалеко від реабілітаційного центру, який став моєю справжньою школою, де я багато чому навчилася. Тут я заключила Святий Заповіт з Господом.

Тут моя нова духовна родина, за яку я дякую Господу постійно, тут моя Церква.


Я зараз звертаюся до тих, хто не наважується зробити крок назустріч Ісусу Христу. Подумайте над тим, що ви втрачаєте? Найчастіше, це біль, образи, розчарування і зруйноване пусте життя. І подумайте, що ви насправді придбаєте? Це, як мінімум, турботу Батька, Його любов, прощення гріхів і життя вічне!Тут моє служіння Йому. Я ніколи не шкодувала про свій вибір. Ніколи.

Буде важко, дуже важко, іноді страшно і навіть боляче, але вам буде допомагати сам Творець Всесвіту, Ваш Творець! І тепер це все буде не заради хвилинних оманливих і порожніх задоволень, примарного щастя, яке в принципі не заповнює нашу внутрішню порожнечу, а заради Господа і вічного життя у Його славі і в Його любові!

Нехай Господь благословить Вас на сміливі рішення, найважливіші у вашому житті, в ім'я Його!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to MoymirSubmit to OdnoklassnikiSubmit to Vkcom